Steungroep Depressie in Nijmegen

Loop jij soms rond met depressieve klachten? Of ken je iemand die hier last van heeft? Lijkt het je fijn om steun en herkenning te vinden bij anderen? Dan is de steungroep depressie mogelijk iets voor jou.

Samen met de groep ga je aan de hand van thema’s ervaringen en kennis uitwisselen over het omgaan met depressieve klachten. De groep wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen op het gebied van depressie. Zij zetten zich in voor gelijkwaardigheid, openheid en respect binnen de groep.

De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op woensdagavond van 19.00 tot 21.15 uur (tijdens avondklok regeling zijn er aangepaste tijden van 18.30-20.00 uur). We werken in een vaste groep, van minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers.

Om de acht weken is er een mogelijkheid om in en uit te stromen. De bijeenkomsten vinden plaats in ons Praktijkhuis aan de Bijleveldsingel 78 te Nijmegen.

Wil jij in deze setting aan de slag met jouw herstel? Meld je dan aan voor de groep! Via www.ixtanoa.nl kun je onder het kopje ‘deelnemers’ het aanmeldformulier vinden. Hierna nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met de groepsbegeleiders om elkaar beter te leren kennen en om te kijken of de groep aansluit bij jouw behoeften.

Volg ons ook op Facebook

 

 

Reacties