Theatergroep M/V speelt Stormhoofd bij Ixta Noa in Groningen

We zijn zeer verheugd dat theatergroep M/V bij Ixta Noa Groningen de voorstelling Stormhoofd komt spelen!

Wees welkom op dinsdag 21 mei, inloop vanaf 19.30u en om 20.00u start de voorstelling aan het Schuitendiep 39. Het zou voor de organisatie fijn zijn als je even laat weten dat je komt. Vanaf morgen hangt de intekenlijst in Groningen en natuurlijk kan je je ook aanmelden via Facebook.

Voorstelling STORMHOOFD:
Als het stormt in je hoofd, lacht het leven je niet altijd toe. Op psychische stoornissen rust nog altijd een taboe. Omdat zo’n stoornis je gedrag verandert. En ‘raar gedrag’, dat vinden mensen eng. Het stoot af. Je moet namelijk gewoon normaal doen. Toch kan het iedereen overkomen: je buurvrouw, je broer, jou…

Stormhoofd is een indringende korte theatervoorstelling vol vaart die een kijkje biedt in het hoofd van mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en een blik werpt op de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Soms schrijnend, soms hilarisch. Een voorstelling over pijn van binnen, maar ook over hoop, lef en veerkracht. Stormhoofd geeft je stof tot nadenken en napraten. Stormhoofd is een productie van Theatergroep M/V, die eerder succesvolle voorstellingen maakte als Grip, Grip 2.0 en Toen ik nog Messias was.

Teksten & Tekeningen: Harriët van den Heuvel Spel: Barbara de Jong & Harriët van den Heuvel Muziek: Jan de Wilde, saxofoon óf Hans Vesseur, gitaar Illustratie flyer: Riekje Wierenga Regie: Marian Vesseur.

Meer info en speeldata: www.theatergroepmv.nl

 

 

Reacties