Thema-avond: Huiselijk geweld in Zutphen

Ixta Noa organiseert op woensdag 26 februari 2020 de thema-avond over Huiselijk Geweld in het Praktijkhuis in Zutphen.

Gastspreker en ervaringsdeskundige Anita Wix vertelt tijdens deze (interactieve) thema-avond over het onderwerp ‘huiselijk geweld’. Hieronder stelt Anita zich in het kort voor:

“Als ervaringsdeskundige huiselijk geweld en taboedoorbreker geef ik, Anita Wix, al jaren lezingen over dit ingewikkelde onderwerp. Niets is wat het lijkt… De buitenkant zegt nooit wat er aan de binnenkant gebeurt. Dat zijn dingen die in mijn persoonlijke verhaal duidelijk naar voren komen.

Ik vertel mijn verhaal om inzichten te vergroten en als eyeopener voor iedereen die denkt dat huiselijk geweld vooral gaat over fysiek geweld. Ik spreek voor artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen, huisartsen, praktijkondersteuners, politie en politietrainers, hulpverleners, studenten en voor iedereen die open staat om eens een kijkje te nemen achter de voordeur. Het is een verhaal voor ons allemaal, want het leert je met andere ogen kijken. Want ook jij kunt het verschil maken. Het verhaal gaat ook over moed, kracht en doorzettingsvermogen. Hoe het mij is gelukt om geen slachtoffer rol aan te nemen, want we hebben altijd een keuze”.

Locatie: IJsselkade 9, 7201 HB in Zutphen
Tijd: 19.00 – 21.00 uur. De inloop is open vanaf 18.30 uur met koffie en thee. De toegang is gratis, vooraf aanmelding is niet nodig.

Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via: Email: zutphen@ixtanoa.nl |  Telefoon: 0575 – 57 18 96.

Voor meer informatie over Anita Wix, kun je terecht op haar website: WIX Kracht.

 

 

 

Reacties