Themabijeenkomst voor Mantelzorgers in Enschede

Op woensdagavond 26 november organiseert Ixta Noa in samenwerking met de Stichting Informele Zorg een themabijeenkomst voor mantelzorgers in het Praktijkhuis van Ixta Noa.

Je kunt, onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers, een kijkje nemen in het Praktijkhuis en kennismaken met de medewerkers en ervaringsdeskundigen van Ixta Noa. Er is deze avond ruimte voor jou als partner, ouder, broer, zus, vriend of vriendin van iemand met een psychische stoornis of verslaving. Het kan soms erg zwaar zijn om te zorgen voor en degene te steunen van wie je houdt. Het kan fijn zijn om hier met anderen over in gesprek te gaan die hetzelfde meemaken.

Er zijn diverse vrijwilligers aanwezig die in alle openheid zullen vertellen over hun eigen psychische kwetsbaarheid, zoals een eetstoornis, verslavingsproblematiek en persoonlijkheidsstoornis en wat hen heeft geholpen. Op deze manier hopen we je een soort kijkje in het hoofd te geven, van degene voor wie jij zorg draagt.

Voor wie: geïnteresseerden en mantelzorgers GGZ
Wanneer: woensdag 26 november 2014
Waar: Praktijkhuis Ixta Noa, Molenstraat 30 in Enschede
Hoe laat: 19.30 tot 22.00 uur

Omdat het praktijkhuis slechts een beperkte ruimte heeft, vragen wij je om je vooraf aan te melden voor deze bijeenkomst via denise@ixtanoa.nl of via 053-230 74 46.

Reacties