Themamiddag Nijmegen: Angst voor UWV

‘Met knikkende knietjes pakte Helen de telefoon, bang dat de arbeidsdeskundige zou zeggen, “nee in jou gaan we niet investeren” of het andere uiterste “jij kunt toch wel betaald werken”. Gelukkig kwam Helen in contact met ervaringsdeskundige Marieke van UWV Werkbedrijf Nijmegen en werd de angst en weerstand weggenomen. Sterker nog ze voelde zich gesteund. Deze ervaring is de inspiratie geworden voor deze middag en hiermee hopen we een brug te slaan tussen de psychisch kwetsbare werkzoekende en het UWV Werkbedrijf Nijmegen.’

Heb jij ook angst voor het UWV Werkbedrijf of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan naar Ixta Noa Nijmegen voor de themamiddag Angst voor UWV!

Vier ervaringsdeskundige van UWV Werkbedrijf en Ixta Noa organiseren deze middag. Samen hopen zij de menselijke kant van UWV Werkbedrijf Nijmegen te laten zien. Ook is er de gelegenheid tot het stellen van vragen en je eigen verhaal te delen met betrekking tot werk en participatie.

Het Coronavirus dwingt ons creatief te zijn en daarom kun je deze middag zowel fysiek als online bijwonen. Voor de online deelnemers vragen we de camera aan te zetten, verder hebben we van tevoren een MS Teams testmoment georganiseerd.

Wanneer: Donderdag 20 mei 2021

Tijd: 14.00 tot 16.00 uur

Programma:
11.00 – 12.00 uur: Mogelijkheid tot testen van MS Teams
13.45 – 14.00 uur:  Inloop digitaal/fysiek
14.00 – 15.00 uur:  Presentatie
15.00 – 15.15 uur: Pauze
15.15 – 16.00 uur: Ruimte voor uitwisseling en het stellen van vragen

Locatie: Ixta Noa Nijmegen, Bijleveldsingel 78, 6524 AE in Nijmegen

Begeleiders:
Marieke en Joep (UWV Werkbedrijf Nijmegen) Tim en Helen (Ixta Noa Nijmegen)

Aanmelden:
Wil je deelnemen? Meld je dan aan via nijmegen@ixtanoa.nl. Geef bij de aanmelding aan of je digitaal wenst deel te nemen of fysiek aanwezig wilt zijn (fysiek zijn slechts beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Volg ons ook op Facebook

 

Reacties