Vacature: Medewerker kwaliteit en beleid

Ixta Noa is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen die te maken hebben met een psychische onbalans, veroorzaakt door bijvoorbeeld emoties, eenzaamheid of een psychische stoornis. Wij werken met ervaringsdeskundigen: mensen zoals jij en ik, die gevoelens, twijfels en emoties herkennen. Een luisterend oor en ervaring met herstel kunnen soms het verschil maken.

Onze slogan is ‘Ixta Noa verandert jezelf’. Wij begeleiden in het ontdekken en gebruik maken van eigen mogelijkheden. Wat is de eigen kracht en hoe kan die worden aangesproken? Onze vrijwilligers en medewerkers weten uit eigen ervaring hoe het is en wat helpt om stappen te ondernemen richting herstel.

Ixta Noa heeft zes Praktijkhuizen verspreid over Nederland. Bij Ixta Noa werken ongeveer 200 vrijwilligers.

Ixta Noa. Ik sta nieuw.

Voor ons hoofdkantoor in Arnhem zijn we op zoek naar:

Medewerker kwaliteit en beleid

16 uur per week (0,44 FTE)

 

Kernmerken van de functie
Het adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het (kwaliteits)beleid binnen de organisatie. Waaronder vallen HKZ,  de (kwaliteits)beleidscyclus met alle daar omheen hangende structuren (zoals vakgroepen, jaarplannen, veiligheid/BHV), projecten en WMO/subsidies).

Kenmerken van de kandidaat die wij zoeken

  • Relevante kennis op HBO niveau, aangevuld met ervaring op het gebied van HKZ certificering.
  • Ervaring met projectmatig werken.
  • Neemt initiatieven, bezit probleemoplossend vermogen en is vindingrijk.
  • Is tactisch, bezit een goede luistervaardigheid, kan motiveren en is in staat tot het overbruggen van tegenstellingen.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid , is in staat tot het overdragen van informatie, toelichting en adviezen en het opstellen van (kwaliteits)documenten.
  • Bezit uitstekende computervaardigheden.
  • Werkt gestructureerd, accuraat en zorgvuldig
  • Heeft doorzettingsvermogen, is integer en representatief.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO-Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Het betreft een tijdelijk dienstverband. Ook ZZP’ers nodigen wij uit te reageren.

Inlichtingen en reactie
Voor informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Gerard de Roos, directeur-bestuurder op telefoonnummer 06 12 47 22 15. Je motivatie en C.V. kun je sturen naar tilleke@ixtanoa.nl, ter attentie van Tilleke Hagenaars – Wevers (088 498 26 62).

Download het pdf-bestand

 

 

Reacties