Verslag van de thema-avond Werk & studie in Zutphen

Op dinsdag 27 februari 2018 vond de thema-avond ‘Werk & Studie’ bij Ixta Noa in Zutphen plaats. Een zeer geslaagde avond! Dit waren de eerste reacties na afloop van deze thema-avond.

Evelyn Wannet, gastspreekster van deze avond, startte de avond met de vraag: “Welke associatie heb jij met dit thema?”

Aan de hand van een kaart met een afbeelding, die elke bezoeker zelf mocht uitkiezen van een tafel vol diverse kaarten, vertelde elke bezoeker zijn associatie met het betreffende thema. Al die verschillende verhalen brachten een interactie opgang, waar Evelyn passend op aansloot met haar verhaal.

Een ervaringsdeskundige vrijwilliger van Ixta Noa vertelde haar ervaringen in de zoektocht naar werk met een psychische kwetsbaarheid en de begeleiding van Twomorrow hierbij.

Tevens vertelde onze gastspreekster, Evelyn Wannet, directeur van Twomorrow, over de werkwijze van Twomorrow en over de samenwerking tussen Twomorrow en Ixta Noa. Een samenwerking, die redelijk recent is ontstaan en wellicht veel positieve, nieuwe mogelijkheden gaat bieden.

Bij Ixta Noa start er binnenkort een tweewekelijkse groep, die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens deze bijeenkomsten is Evelyn Wannet van Twomorrow aanwezig en een ervaringsdeskundige van Ixta Noa. Doelstelling van deze groep is om in een ongedwongen sfeer met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden van werk en studie met een psychische kwetsbaarheid.

Samengevat was het een mooie, waardevolle thema-avond.
Een avond, die weer nieuwe kansen biedt en zeker nog een positief vervolg zal gaan hebben.

De volgende thema- avond staat gepland op 27 maart a.s. en hierin staat het thema Borderline centraal. Houd voor meer informatie over deze avond onze Facebookpagina en de nieuwsbrief in de gaten.

 

 

Reacties