Ixta Noa, een organisatie waar jij je elke dag met plezier voor inzet!

Wil jij werken bij Ixta Noa? Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures. Zit er niets voor jou tussen en wil je wel graag jouw ervaring voor Ixta Noa inzetten? Stuur ons jouw CV en motivatie per e-mail en daag ons uit. Wij staan altijd open voor nieuw talent!

HR Medewerker – Ixta Noa Arnhem

Wij zijn op zoek naar een gedreven medewerker, die zich vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem, gaat richten op voornamelijk (uitvoerende) HR-werkzaamheden. In deze veelzijdige en zelfstandige functie ben je tevens verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid in samenspraak met de directie. Daarnaast heb je enkele management ondersteunende werkzaamheden, die je takenpakket nog breder en leuker maken. Hebben wij je interesse gewekt? Lees dan snel de vacature!
Lees hier de vacature...

Medewerker(s) Ixta Noa Harderwijk

Voor het Praktijkhuis Harderwijk zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker(s), voor inzet in onze inloopvoorzieningen in de regiogemeentes. Deze functie kan gecombineerd worden met de vacature bij Accare Harderwijk, die tevens op deze pagina te vinden is. Jouw focus ligt op o.a. het opzetten en onderhouden van een sterk regionaal netwerk met korte communicatielijnen zodat andere zorg- en welzijnsorganisaties ons gemakkelijk weten te bereiken. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons je motivatie!
Lees hier de vacature…

(Familie) Ervaringsdeskundige Accare Deventer en Harderwijk

Bij Accare bieden wij ervaringsdeskundige inzet bij het begeleiden van gezinnen. Onze inzet is ten tijde van de overbrugging van de wachtlijst en tijdens de behandeling. Denk jij na het lezen van de vacature deze baan is wat voor mij? Ben jij die ervaren, stevig staande ervaringsdeskundige op het gebied van psychische en/of sociale problematiek en spreekt deze functie jou aan?  Stuur ons je motivatie!
Lees hier de vacature…

Ervaringsdeskundige / (Familie) Ervaringsdeskundige Accare locatie Emmen

Bij Accare bieden wij ervaringsdeskundige inzet bij het begeleiden van gezinnen. Onze inzet is ten tijde van de overbrugging van de wachtlijst en tijdens de behandeling. Ben jij de ervaren, stevig staande ervaringsdeskundige op het gebied van psychische en/of sociale problematiek en spreekt deze functie jou aan? Lees dan hieronder de vacature!
Lees hier de vacature…

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je motivatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@ixtanoa.nl. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.