Adresgegevens

Het Praktijkhuis
Bijleveldsingel 78
6524 AE Nijmegen
Mail: nijmegen@ixtanoa.nl
Tel: 024 – 679 37 82
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingsuren.

Wil je weten hoe je bij onze locatie kunt komen? Plan dan je route via google maps. Kom je met het openbaar vervoer? Gebruik dan deze link om je reis te plannen.

Openingstijden

Maandag
9.30 tot 17.00 uur

Dinsdag
9.30 tot 17.00 uur

Woensdag
9.30 tot 17.00 uur

Donderdag
9.30 tot 17.00 uur

Vrijdag
9.30 tot 17.00 uur

Zaterdag
13.30 tot 16.00 uur

In het Praktijkhuis lunchen wij van 12.30 tot 13.00 uur. Tijdens eetmomenten is er geen open inloop. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur openen wij de deur niet en nemen wij de telefoon niet aan. Als je ons voor de eerste keer komt bezoeken en ’s middags langs wil komen kan dat vanaf 14.00 uur. Dan is er voldoende gelegenheid om kennis te maken.

Lunchen

Wil je mee lunchen? Meld je dan aan voor 11.30 uur. Dit kan door jezelf op de lunchlijst te zetten op het Praktijkhuis of te bellen: 024 – 679 37 82. Wij willen je vragen om ook om 12.00 uur aanwezig te zijn als je mee luncht.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig maar mag wel. Aanmelden kan telefonisch: 024 – 679 37 82 of via de mail: nijmegen@ixtanoa.nl

Inloop regiogemeenten

Klik hiernaast op button voor een overzicht met meer informatie over de inloop bij de regiogemeenten, zoals locatie, openingstijden en aanmelden.

De inloop

Tijdens onze openingstijden ben je van harte welkom voor de inloop in het Praktijkhuis. De koffie en thee staat klaar. De begeleiders zijn ervaringsdeskundig. Zij weten hierdoor wat het is om deelnemer te zijn. Heb je behoefte aan steun, een goed gesprek of gewoon er even mogen zijn? Voel je welkom! Het is begrijpelijk als je het spannend vindt om de eerste stap naar het Praktijkhuis te zetten. Het kan helpen om eerst te mailen of te bellen en een afspraak te maken. Je kunt ook samen met een begeleider of naaste de eerste stap zetten.
Soms zijn onze openingstijden gewijzigd, bijvoorbeeld voor intervisie. Je kunt op onze Facebookpagina (ook te raadplegen zonder dat je een Facebookaccount hebt) zien of we gesloten zijn: https://www.facebook.com/ixtanoanijmegen

Maak kennis met Ixta Noa

Kom je binnenkort voor het eerst in het Praktijkhuis in Nijmegen en wil je weten wat je je kunt verwachten? Via deze video stellen wij ons graag aan je voor.

Activiteiten

Naast de open inloop kun je ook terecht voor workshops, ontspanning, informatieve bijeenkomsten of creatieve activiteiten. Deelname is gratis. Ontspanning helpt om de zinnen te verzetten. Aanmelden voor de activiteiten kan door te mailen naar nijmegen@ixtanoa.nl, te bellen naar 024 – 679 37 82 of kom langs in het Praktijkhuis. Een overzicht van de activiteiten vind je ook in de agenda, onze Facebook-evenementen pagina en onze instagram pagina

Wekelijkse Wandeling
Elke vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur.
Lunchen
Lunchen In het Praktijkhuis: 12.30 tot 13.00 uur.

Groepen

In ons Praktijkhuis bieden we de volgende groepen aan:

  • Dinsdagavond: zelfhulpgroep eetstoornissen 
  • Woensdagavond: Steungroep depressie 
  • Zaterdagochtend: Ixta Noa LHBTIQ+ groep 
  • Vrijdagmiddag: Ixta Sterk groep
  • Engelstalige Inloop: elke donderdagavond in even weken van 19-21 uur voor internationale jongeren tussen de 18-27 jaar. English speaking Walk-in for youth from 18-27 years old in even week on Thursday evening 7-9 pm.

Neem voor meer informatie of vragen over de groepen contact met ons op via de mail of telefonisch: 024 – 679 37 82.

Respijt

In het Praktijkhuis van Ixta Noa Nijmegen is het mogelijk om gebruik te maken van het Respijt. Het Respijt biedt mensen met een psychische kwetsbaarheid een tijdelijke logeerplek om jezelf op te kunnen laden en even los te komen uit je eigen omgeving.

Lees meer over respijt…

Buurtteams volwassenen

In Nijmegen zijn op dit moment 10 buurtteams actief. De buurtteams zijn een verlengde van de voormalig sociaal wijkteams. In de buurtteams werken diverse disciplines nauw samen om buurtbewoners te ondersteunen in hun eigen omgeving. Er zijn momenteel vier ervaringsdeskundigen vanuit Ixta Noa actief in de buurtteams. Zij werken samen met een flexibele pool van ervaringsdeskundige vrijwilligers en ondersteunen hiermee wijkinwoners vanuit ervaringsdeskundigheid.

Lees meer over de buurtteams…

Een sfeerimpressie

Wie kun je tegenkomen op onze locatie?

Onze medewerkers
Herstel van onze deelnemers staat voor ons voorop. Wij zijn er als ze ondersteuning nodig hebben om hun doelen te verwezenlijken. Kijk voor een overzicht van onze medewerkers op de pagina Ons Team.

Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht of blijf je achter met vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!