Adresgegevens

Het Praktijkhuis
IJsselkade 9
7201 HB Zutphen
Email: zutphen@ixtanoa.nl
Tel: 0575 – 57 18 96
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden, behalve onder lunchtijd.

Wil je weten hoe je bij onze locatie kunt komen? Plan dan je route via google maps. Kom je met het openbaar vervoer? Gebruik dan deze link om je reis te plannen.

Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
 • Zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur
 • Elke eerste zondag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur

  Houd onze Facebookpagina in de gaten voor eventuele wijzigingen in de zaterdag en zondag openingstijden. Wij zijn tussen 12.00 en 12.30 uur vanwege de lunch gesloten.

  Lunchen

  Van maandag tot en met vrijdag wordt er geluncht tussen 12.00 en 12.30 uur. De lunch is een gezamenlijke activiteit waarbij iedereen helpt met het dekken van de tafel en het afruimen. Wil je mee lunchen? Meld je dan aan op de dag zelf vóór 11.30 uur. Dit kan door je op de lunchlijst te laten zetten in ons Praktijkhuis. Je kunt hiervoor langskomen of bellen naar nummer 0575 – 57 18 96. Als je mee luncht dan dien je uiterlijk om 11.30 uur aanwezig te zijn. Tijdens de lunch is er geen inloop.

  Kosten

  Onze diensten zijn kosteloos.

  De inloop

  Tijdens onze openingstijden ben je van harte welkom voor de inloop in het Praktijkhuis. De koffie en thee staat klaar. De begeleiders zijn ervaringsdeskundig. Zij weten hierdoor wat het is om deelnemer te zijn. Heb je behoefte aan steun, een goed gesprek of gewoon er even mogen zijn? Voel je welkom. Het is begrijpelijk als je het spannend vindt om de eerste stap naar het Praktijkhuis te zetten. Het kan helpen om eerst te mailen of te bellen en een afspraak te maken. Je kunt ook samen met een begeleider de eerste stap zetten.

  Activiteiten

  Naast de open inloop kun je ook terecht voor workshops, ontspanning, informatieve bijeenkomsten of creatieve activiteiten. Deelname is gratis. Ontspanning helpt om de zinnen te verzetten. Aanmelden voor de activiteiten kan door je op te geven in het Praktijkhuis of telefonisch tijdens werkdagen via nummer: 0575 – 57 18 96. Een overzicht van de activiteiten, vind je in de agenda. Houd ook onze Facebook-evenementen pagina in de gaten. 

  Ixta Haak Aan
  Maandag van 13.30 tot 15.30 uur


  Gaan Met Daan
  Donderdag van 14.00 tot 15.00 uur
  Doe Creatief
  Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur

  Groepen

  In het Praktijkhuis zijn de volgende groepen actief:

  Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over de groepen? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch: 0575 – 57 18 96.

  Respijt

  In het Praktijkhuis van Ixta Noa Zutphen is het mogelijk om gebruik te maken van het Respijt. Het Respijt biedt mensen met een psychische kwetsbaarheid een tijdelijke logeerplek om jezelf op te kunnen laden en even los te komen uit je eigen omgeving.

  Lees meer over respijt…

  Een sfeerimpressie van ons Praktijkhuis

  Ons Team

  Onze medewerkers
  Herstel van onze deelnemers staat voor ons voorop. Wij zijn er als ze ondersteuning nodig hebben om hun doelen te verwezenlijken. Kijk voor een overzicht van onze medewerkers op de pagina Ons Team

  Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht of blijf je achter met vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!