Opleidingsinstellingen

Ixta Noa organiseert al jaren interactieve gastlessen op scholen, maar ook voor andere doel- en beroepsgroepen.

We bieden gastlessen aan over emoties, pesten, stemmingsstoornissen, verslavingen en eetstoornissen. Ervaringsdeskundigheid staat centraal in al onze gastlessen. Deze hebben als doel ‘taboeonderwerpen’ bespreekbaar te maken. De gastles/voorlichting wordt verzorgd door een gastspreker die het onderwerp zeer concreet maakt doordat hij of zij met een persoonlijk ervaringsverhaal komt.

“Ik kon er niet meer omheen.

Geïnspireerd door ervaringsdeskundige professionals wist ik wat me te doen stond. Ik wilde persé mijn eigen ervaringen inzetten om anderen te helpen. Ixta Noa werd mijn plek dit doel te verwezenlijken. Een eetstoornis heb je namelijk niet alleen – zo ontdekte ik.” Lees meer….

Ixta Noa is zich bewust van het effect dat een gastles kan bewerkstelligen. Onze betrokkenheid houdt dan ook niet op bij een gastles. Wij hebben op maat gemaakte lespakketten die aansluiten op het thema van de gastles. In dit lespakket vindt u praktische ‘tools’ om direct aan de slag te gaan met leerlingen / studenten. We hebben lespakketten behorend bij alle presentaties. De lespakketten zijn apart van de gastlessen te bestellen.

Mocht de voorkeur uit gaan naar een ander onderwerp dan hier boven staat vermeld, dan is dat zeker bespreekbaar. Wij denken graag mee of wij hierin iets kunnen betekenen.

Meer informatie

Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak, neem gerust contact met ons op.