Bij Ixta Noa zetten mensen hun eigen ervaring met psychische kwetsbaarheid en herstel in om andere mensen te ondersteunen. Dit doen wij in diverse Praktijkhuizen en op locatie in kleinere gemeenten. Zo ook in de dorpen rondom Nijmegen en sinds kort in Rivierenland. Wij bieden in de regio één of twee dagdelen een inloopplek, themabijeenkomsten en/of een supportgroep aan als stagiair zal je je voor deze locaties en activiteiten gaan inzetten.

Lees hieronder de vacature:

Als je na het lezen van de vacature vragen hebt of als jij je wilt aanmelden als stagiair, kun je mailen naar jeroen@ixtanoa.nl of astrid@ixtanoa.nl. Of via onze website. 

Voor een stage bij Ixta Noa is het doorlopen van een meelooptraject en behalen van de startmodule van de Ixta Noa Opleidingen vóór de start van je schooljaar vereist. We zien dit als een wederzijdse kennismaking, zodat je zelf kan ervaren of het werk bij je past en of je het leuk vindt om te doen. Wij kijken in deze periode vooral of je in staat bent om reflectief jouw eigen ervaring te delen en deze in te zetten. Wanneer je deze periode goed hebt doorlopen, kan je deelnemen aan de startmodule van de Ixta Opleidingen.

We kunnen geen stageplaats bieden vóór het voltooien van een meelooptraject. Je kunt hier ook al eerder mee starten, voor de sollicitaties (geef dit aan bij je aanmelding). Inzet als vrijwilliger voor de start van het schooljaar is een pré, maar geen garantie voor een stageplaats. Het meelooptraject bestaat uit 10 dagdelen meelopen op de inloop of een andere setting van Ixta Noa Nijmegen en daarop volgend de Ixta Op Start training. 

We zien je aanmelding graag tegemoet!