Ixta Noa biedt een praktische en doelgerichte leersituatie die stagiaires de kans biedt om:

  • theoretische kennis te leren integreren in methodisch handelen; 
  • persoonlijke ervaring te leren integreren als ervaringsdeskundige;
  • bekend te raken met het veelzijdige werk binnen een multifunctionele ondersteuningsorganisatie.

Als stagiaire kun je op veel plekken aan de slag binnen Ixta Noa. We geven je de tijd, de kans en de ruimte om te ontdekken waar jouw krachten liggen en bieden je voldoende uitdaging om jezelf te ontwikkelen. Je maakt kennis met inzet van ervaringsdeskundigheid en geven je de ruimte om jou dit eigen te maken.

In september 2022 bieden wij de volgende stageplekken aan:

  • AD Ervaringsdeskundigheid
  • Social Work leerjaar 3

Voor een stage kun je jezelf vóór 22 april aanmelden via onze website met een CV en motivatiebrief. De sollicitaties zullen plaatsvinden op donderdag 28 april 2022 en dinsdagmiddag 3 mei 2022.

Voor een stage bij Ixta Noa is het doorlopen van een meelooptraject en behalen van de startmodule van de Ixta Noa Opleidingen vóór de start van je schooljaar vereist. We zien dit als een wederzijdse kennismaking, zodat je zelf kan ervaren of het werk bij je past en of je het leuk vindt om te doen. Wij kijken in deze periode vooral of je in staat bent om reflectief jouw eigen ervaring te delen en deze in te zetten. Wanneer je deze periode goed hebt doorlopen, kan je deelnemen aan de startmodule van de Ixta Opleidingen.

We kunnen geen stageplaats bieden vóór het voltooien van een meelooptraject. Je kunt hier ook al eerder mee starten, voor de sollicitaties (geef dit aan bij je aanmelding). Inzet als vrijwilliger voor de start van het schooljaar is een pré, maar geen garantie voor een stageplaats. Het meelooptraject bestaat uit 10 dagdelen meelopen op de inloop of een andere setting van Ixta Noa Nijmegen en daarop volgend de Ixta Op Start training. 

We zien je aanmelding graag tegemoet!