Steun ons met een gift

Wil jij ons ondersteunen bij het creëren van een omgeving waarin mensen in staat zijn om elkaar te inspireren tot eigen verandering door het delen van hun ervaringen? En wil jij een bijdrage leveren aan een omgeving waarin ieder mens kan zijn wie hij of zij is? 

Dan kun jij ons helpen!

Ixta Noa staat al meer dan 25 jaar mensen met een psychische kwetsbaarheid bij tijdens hun herstelproces. Onze ervaringsdeskundige vrijwilligers én medewerkers weten als geen ander hoe je de weg naar herstel moet maken. 

We willen niet stil blijven staan bij hetgeen wij de afgelopen jaren hebben bereikt. We willen verder groeien, onze dienstverlening uitbreiden en verbeteren en een nog grotere groep mensen de ingang tot eigen herstel bieden. Ixta Noa met al haar deelnemers, vrijwilligers en medewerkers is u enorm dankbaar voor uw bijdrage. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat wij mensen nog beter kunnen ondersteunen in hun herstelproces. Samen maken wij het verschil! 

Doneren

Steun Ixta Noa zodat wij mensen met een psychische kwetsbaarheid duurzaam kunnen blijven ondersteunen

Je kan ons ondersteunen door online een eenmalige bijdrage, een maandelijkse bijdrage of een vast bedrag per jaar te doneren via Geef.nl van de Stichting Geef Gratis. Hierdoor is het mogelijk dat je via hun online donatiemodule rechtstreeks geld naar ons kunt storten. Dat kan op verschillende manieren zoals bijv. via iDEAL, Creditcard en PayPal. De verbinding met de donatiemodule is beveiligd.

Ixta Noa is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat giften onder bepaalde omstandigheden aftrekbaar zijn. Voor meer informatie over schenkingen verwijzen wij je naar de website van de belastingdienst.