13 april 2022 - Door Ixta Noa

Na ruim anderhalf jaar geduld door alle coronamaatregelen gaat deze avond dan alsnog plaatsvinden. Gastspreker deze avond is Hilde Brettschneider. Hilde is psycholoog en ervaringsdeskundige en werkzaam in haar eigen praktijk ‘RET jezelf’. Hier behandelt ze zowel narcisten als de slachtoffers van een narcist.

Op deze (interactieve) avond zal Hilde naast een informatief gedeelte/kennis tevens haar privé-ervaring met het narcisme delen. Daarnaast hoopt Hilde vooral veel kennis input te krijgen van jullie, deelnemers aan de avond! Wat jullie ervaringen zijn en jullie mening is daarover. Naast een informatief gedeelte is er ruimte voor uitwisseling en vragen. 

Deze thema-avond is zowel live als online bij te wonen

De thema-avond vindt plaats op dinsdag 17 mei 2022. De inloop is vanaf 18.30 uur met koffie en thee. De avond zelf start om 19.00 uur – 21.00 uur met een tussentijdse pauze.

Locatie: 
Praktijkhuis Ixta Noa, IJsselkade 9, 
7201 HB Zutphen
Telefoonnummer 0575 – 57 18 96

Bezoekers dienen zich vooraf via e-mail aan te melden. Graag bij je aanmelding aangeven of je voorkeur uitgaat naar digitale deelname of aansluiten in het Praktijkhuis van Ixta Noa Zutphen.  
Het e-mailadres is zutphen@ixtanoa.nl Wij sturen een bevestigingsmail van je aanmelding

De toegang is gratis.

Wil je meer weten over Hilde Brettschneider, zie voor meer informatie haar website: www.retjezelf.nl