11 juli 2023 - Door Ixta Noa

Het Respijthuis werd donderdag 25 mei tijdens een open dag officieel geopend door Ixta Noa, een organisatie die op een laagdrempelige manier mensen met psychische worstelingen wil helpen.

Inmiddels is ons respijthuis drie maanden open en we merken dat steeds meer mensen ons weten te vinden. Wat is het fijn om te merken dat mensen veel hebben aan ons aanbod en dat we niet voor niets zo hard hebben gewerkt om dit voor elkaar te krijgen!

Nadat je je hebt aangemeld voor ons respijt, via de mail of via de website, plannen we een kennismakingsgesprek met je in. We vragen je altijd om iemand uit je eigen netwerk mee te nemen naar zo’n gesprek, dit mag ook een professional zijn die jou goed kent. We vinden het namelijk belangrijk om te onderzoeken of een verblijf in ons respijthuis een veilige plek is voor jou. 

Op doordeweekse dagen is ons Praktijkhuis van 09.00 tot 17.00 uur geopend maar na 17.00 uur en in de weekenden ben je volledig op jezelf aangewezen. Hebben wij er samen met jou vertrouwen in dat dit de juiste plek voor jou is dan bellen we op een later moment om een datum voor verblijf in te plannen.

Op dit moment hebben we al een heel aantal verblijven gehad en de meeste mensen ervaren het als zeer prettig, daar zijn we trots op!

Wil je meer weten over logeren bij Ixta Noa, onze inloop, creatieve- of muzikale activiteiten en groepenaanbod? Kijk op onze website op onze locatiepagina, mail, bel, of kom langs voor een bakkie. Je bent van harte welkom!