20 augustus 2022 - Door Ixta Noa

Betaald werk of het oppakken van een studie is niet vanzelfsprekend als je psychische problemen hebt (gehad). Toch horen we vaak deze wens, maar is de stap te groot, te ingewikkeld of is er angst voor een terugval of negatieve ervaring. Daarom start Ixta Noa samen met Twomorrow weer met de Werk & Studie bijeenkomsten.

De bijeenkomsten worden gefaciliteerd door een medewerker van Twomorrow met de expertise rondom vraagstukken over arbeid, en een ervaringsdeskundige van Ixta Noa die haar verhaal en ervaringen kan meegeven.

Voor wie?
Iedereen met vragen omtrent de thema’s Werk & Studie en psychische uitdaging. Iedereen die uitwisseling zoekt met anderen en wil leren van elkaars deskundigheid. 

Kick-off bijeenkomst
Voorafgaand aan het starten van de Werk & Studie groep wordt er op dinsdag 8 september 2022 een kick-off bijeenkomst georganiseerd. Tijdens de kick-off krijg je alle informatie over de Werk & Studie bijeenkomsten. Marijke, van Twomorrow, en twee ervaringsdeskundigen van Ixta Noa zullen meer vertellen over de mogelijkheden van de Werk & Studie bijeenkomsten. 

De Werk & Studie groep bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur in het Praktijkhuis, Johanniterlaan 10c, 3841 DT Harderwijk.

Data-bijeenkomsten:
Maand oktober 2022: 04, 11, 18, 25 
Maand november 2022: 08 en 22
Maand december 2022: 06

Voor de start zullen er persoonlijke kennismakings- gesprekken plaatsvinden. Aanmelden voor de Werk en Studie groep kan in het Praktijkhuis of via de mail: harderwijk@ixtanoa.nl

Download de flyer voor meer informatie.