Ixta Noa is een organisatie voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Wij leveren een bijdrage aan psychische gezondheid en herstel bij mensen door een omgeving te creëren waarin mensen in staat zijn om elkaar te inspireren tot eigen verandering. Met ervaringsdeskundigheid als kwaliteit en expertise, willen we anderen helpen bij hun eigen herstel én dragen we bij aan stabiliteit, participatie en sociaal maatschappelijk herstel. Wij werken met ervaringsdeskundigen: mensen zoals jij en ik, die gevoelens, twijfels en emoties herkennen. Een luisterend oor en ervaring met herstel kunnen soms het verschil maken.

Ixta Noa levert een bijdrage aan het bevorderen van zelfredzaamheid, participatie en herstel. Met onze slogan ‘Ixta Noa verandert jezelf’ inspireren we mensen tot verandering. Dit doen we door mensen te begeleiden in het (her)ontdekken van hun eigen talenten en het weer leren mee te doen in de samenleving op eigen kracht. Door deze aanpak stimuleren we onze deelnemers regie te hervatten op hun leven en weer volwaardig mee te doen in de samenleving.

Ixta Noa heeft 7 Praktijkhuizen en verschillende inloopvoorzieningen in diverse gemeentes verspreid over heel Nederland. Bij Ixta Noa werken ongeveer 50 medewerkers en 280 vrijwilligers.

Voor ons hoofdkantoor in Arnhem zijn we op zoek naar:

MEDEWERKER KWALITEIT, BELEID EN SUBSIDIES

8 – 16 uur per week

Kenmerken van de functie
Belangrijke taken zijn:

 • De uitvoering van en ondersteuning bij het (kwaliteits)beleid binnen de organisatie. Hieronder vallen HKZ, de (kwaliteits)beleidscyclus met alle daar omheen hangende structuren (zoals vakgroepen, jaarplannen, veiligheid/BHV) 
 • Het uitvoeren van en ondersteunen bij WMO/(project)subsidie cycli.

Kenmerken van de kandidaat die wij zoeken

 • Relevante kennis op minimaal hbo-niveau, aangevuld met ervaring op het gebied van HKZ-certificering;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Neemt initiatieven, bezit probleemoplossend vermogen en is vindingrijk;
 • Is tactisch, bezit een goede luistervaardigheid, kan motiveren en is in staat tot het overbruggen van tegenstellingen;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, is in staat tot het overdragen van informatie, toelichting en adviezen en het opstellen van (kwaliteits)documenten;
 • Bezit uitstekende computervaardigheden;
 • Werkt gestructureerd, accuraat en zorgvuldig;
 • Behoud het overzicht en is goed in het maken van een planning;
 • Werkt zelfstandig en kan kennis snel eigen maken;
 • Heeft doorzettingsvermogen, is integer en representatief.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO Sociaal Werk. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband. Een ZZP-constructie is, binnen de bestaande financiële ruimte, bespreekbaar.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 10 en/of 13 oktober aanstaande.

Inlichtingen en reacties
Voor algemene informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Tilleke Wevers (Organisatie – ondersteuner) op telefoonnummer 06 50 56 16 57. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Fiona Mueller (medewerker Kwaliteit & Beleid) op telefoonnummer 06 21 26 14 42. Je motivatie en CV kun je sturen naar tilleke@ixtanoa.nl met onderwerp ‘Sollicitatie Medewerker Kwaliteit & Beleid’.

Download hier de vacature in pdf-bestand.