Bij Ixta Noa werken vrijwilligers met ervaring met een psychische kwetsbaarheid en die zich niet (meer) door het minste of geringste uit het veld laten slaan. De ervaring met een psychische kwetsbaarheid is voor administratieve taken geen eis, maar je staat stevig in je schoenen en je krijgt energie van administratieve taken en samenwerken met mensen. 

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met administratieve taken en kan of graag wil leren omgaan met programma’s zoals Microsoft Word en Sociale Media platforms. Ben jij initiatiefrijk, enthousiast en kun je jezelf minimaal één jaar committeren aan deze functie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je ondersteunt Ixta Noa één of meerdere dagdelen per week door administratieve taken uit te voeren. Deze taken zijn in overleg en kunnen worden opgebouwd naar belastbaarheid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan scannen en printen, jaarplanningen en affiches maken, het tellen van de kas, een Ixta Noa mailbox beheren en berichten plaatsen op Sociale Media. Wij denken graag met jou mee zodat je de taken op kunt pakken die in jouw kracht liggen en voor voldoende uitdaging zorgen. Alles gaat in overleg met jou en er is ruimte voor je eigen ideeën. 

Wat kun je van ons verwachten?
Als vrijwilliger ben je de drijvende kracht achter Ixta Noa, jouw kennis en kunde zijn van grote toegevoegde waarde. Je wordt ingewerkt door vrijwilligers met veel ervaring binnen administratief werk maar die ook het reilen en zeilen van Ixta Noa goed kennen. Wanneer je aan de slag bent bij ons begeleiden we jou ook goed, het lijntje met je begeleider in het werkveld is kort. Je kunt jezelf binnen Ixta Noa voortdurend verder ontwikkelen. Eventueel kun je door het vrijwilligerswerk je afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen en kan het vrijwilligerswerk de eerste opstap zijn om de stap maken naar betaald werken, binnen of buiten Ixta Noa. Je ontvangt maandelijks een vergoeding voor je inzet.

Enthousiast? Het inwerktraject verloopt via Ixta Noa en als je eenmaal als vrijwilliger gaat starten, krijg je ook je vrijwilligerscontract vanuit Ixta Noa. Voor meer informatie kun je terecht bij Lauren@ixtanoa.nl. Je kan jezelf aanmelden als vrijwilliger voor deze functie via de knop aanmelden op www.ixtanoa.nl