Woon jij in Beneden-Leeuwen, Beuningen, Culemborg, Druten, Ewijk, Haaften, Malden, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Tiel of Wijchen, en heb jij zelf een psychische kwetsbaarheid gehad en wil je jouw ervaring delen om anderen in jouw buurt te ondersteunen in hun herstel?  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de inloop in jouw gemeente!

Wat heb jij in huis?
Je hebt zelf ervaring met een psychische kwetsbaarheid en laat je niet (meer) door het minste en geringste uit het veld slaan. Je staat stevig in je schoenen (of wil dit leren) en je krijgt energie van werken met mensen, ook als zij even niet zo veel lol hebben in het leven. Je draait je hand niet om voor wat administratieve en huishoudelijke taken.

Wat ga je doen?
Je gaat samen met een andere ervaringsdeskundige een wekelijkse inloop begeleiden voor deelnemers met een psychische kwetsbaarheid, waar het delen van ervaringen centraal staat. Er is veel vrijheid voor eigen invulling aan deze inloop.

Wat doet Ixta Noa?
Ixta Noa zorgt ervoor dat je klaar bent voor de start! We leiden je intern op tot start bekwaam ervaringsdeskundige en zorgen ook daarna voor de juiste begeleiding. Je kunt je bij ons ook verder ontwikkelen en bijvoorbeeld naast de inloop ook andere werkzaamheden doen. Voor jouw inzet krijg je een vrijwilligersvergoeding.

JA LEUK! Wat nu? Mail naar Astrid@ixtanoa.nl als je interesse hebt of bel naar 06 – 15 45 68 61 voor meer informatie.