Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor Ixta Noa. We zien je als een onderdeel van ons team. Je kunt rekenen op een goede opleiding en begeleiding door de collega’s waarmee je werkt. Bekijk onze vacatures en ontdek de vele mogelijkheden.

Alle locaties

Ervaringsdeskundige inloopbegeleiders

Voor de hierboven genoemde locaties zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de inloop willen begeleiden. Als inloop-vrijwilliger begeleid je vanuit je ervaringsdeskundigheid bezoekers met psychische kwetsbaarheden die naar het Praktijkhuis komen. 
Lees hier de vacature….

Locatie Nijmegen

Wij zijn op zoek naar ouders

Heb jij een zoon of dochter die in behandeling is geweest voor psychische problematiek of is de behandeling in een afrondende fase? En wil je jouw ervaring graag inzetten om anderen te ondersteunen?  Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! 
Lees hier de vacature…

Locatie Nijmegen

Ervaringsdeskundige – eetstoornis achtergrond

Bij Ixta Noa Nijmegen zijn wij op zoek naar vrijwilligers met een eetstoornis achtergrond, die zich in willen zetten bij Ixta Noa om in één op één gesprekken deelnemers met een eetstoornis te begeleiden, de inloop te begeleiden of achterwacht te zijn voor een eetstoornisgroep.
Lees hier de vacature

Locatie Nijmegen

Ervaringsdeskundige inzet in de wijk

In 2021 zijn er ervaringsdeskundigen gestart in de buurtteams van Lindenholt & Zuid. Deze ervaringsdeskundigen ondersteunen wijkbewoners, vaak bij de mensen thuis. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers om zoveel mogelijk wijkbewoners te ondersteunen.
Lees hier de vacature…

Locatie Nijmegen (Karakter)

Ervaringsdeskundige ASS-gerelateerde problematiek

Ben jij in behandeling geweest bij Karakter of is de behandeling in een afrondende fase en wil je jouw ervaring graag inzetten om anderen vanuit een vrijwilligersrol te ondersteunen? Dan is inzet als ervaringsdeskundige écht iets voor jou! Als ervaringsdeskundige binnen Karakter…
Lees hier de vacature….

Locatie Nijmegen

Ervaringsdeskundigen voor de Regiogemeenten Nijmegen 

Woon jij in Beuningen, Ewijk, Groesbeek, Malden, Mook of Wijchen, en heb jij zelf een psychische kwetsbaarheid gehad en wil je jouw ervaring delen om anderen in jouw buurt te ondersteunen in hun herstel?  We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de inloop.
Lees hier de vacature…

Locatie Rintveld | Utrecht

Ervaringsdeskundige – eetstoornis achtergrond

Bij Ixta Noa zijn wij op zoek naar vrijwilligers met een eetstoornis achtergrond, die zich in willen zetten bij de top GGZ Rintveld om groepen te begeleiden met deelnemers die kampen met een eetstoornis. Het is belangrijk dat je zelf (grotendeels) van je eetstoornis af bent.
Lees hier de vacature…

Locatie Groningen

Begeleider algemene groep eetstoornissen

Voor de algemene eetstoornissen groep zijn we op zoek naar nieuwe groepsbegeleiders. Je begeleidt de groep samen met een medebegeleider. De groep bestaat uit deelnemers die een eetstoornis hebben en stappen willen zetten naar hun herstel. 
Lees hier de vacature….

Locatie Groningen

Begeleider één op één gesprekken eetstoornis

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met een eetstoornis achtergrond, die zich in willen zetten om in één op één gesprekken deelnemers van Ixta Noa met een eetstoornis te begeleiden. Het is belangrijk dat je zelf (grotendeels) van je eetstoornis af bent.
Lees hier de vacature…

Locatie Enschede

Begeleider voor de creatieve activiteiten

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de creatieve middag. Samen met een kleine groep ga je creatief bezig met een activiteit die je vooraf hebt bedacht en waar deelnemers zich voor aan kunnen melden. Denk aan bijvoorbeeld knutselen met klei, schilderen, breien, etc. 
Lees hier de vacature….

Locatie Enschede

Ervaringsdeskundige vrijwilligers externe inzet

Om zorg op maat te kunnen bieden, kennis en expertise te delen en te ontwikkelen, heeft Ixta Noa in onze regio een uitgebreid netwerk van GGZ-instellingen waarmee we intensief samenwerken. Zij hebben diverse vacatures open staan. Deze vacatures kunnen via Ixta Noa worden opgevuld. 
Lees hier de vacature….

Heb je vragen over één van de vacatures? Of heb je geen geschikte vacature gevonden, maar ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op de betreffende locatie. Zij kunnen je meer vertellen.