Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor Ixta Noa. We zien je als een onderdeel van ons team. Je kunt rekenen op een goede opleiding en begeleiding door de collega’s waarmee je werkt. Bekijk onze vacatures en ontdek de vele mogelijkheden.

Alle locaties

Ervaringsdeskundige inloopbegeleiders

Voor al onze locaties zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de inloop willen begeleiden. Als inloop-vrijwilliger begeleid je vanuit je ervaringsdeskundigheid bezoekers met psychische kwetsbaarheden die naar het Praktijkhuis komen. 
Lees hier de vacature….

Locatie Nijmegen

Ervaringsdeskundige ouder

Heb jij een zoon of dochter die in behandeling is geweest of is de behandeling in een afrondende fase? Wil je jouw ervaring met een kind dat worstelt of heeft geworsteld met psychische klachten graag inzetten om anderen te ondersteunen? 
Lees hier de vacature...

Locatie Nijmegen

Begeleider nazorggroep eten, angst en dwang

Voor de Nazorgroep Eten, Angst en Dwang zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe groepsbegeleider. Voor het begeleiden van deze groep is het wenselijk dat je naast je ervaringsdeskundigheid op het gebied van eetstoornissen ook ervaringsdeskundig bent…
Lees hier de vacature…

Locatie Nijmegen

Ervaringsdeskundige – eetstoornis achtergrond

Bij Ixta Noa Nijmegen zijn wij op zoek naar vrijwilligers met een eetstoornis achtergrond, die zich in willen zetten bij Ixta Noa om in één op één gesprekken deelnemers met een eetstoornis te begeleiden, de inloop te begeleiden of achterwacht te zijn voor een…
Lees hier de vacature

Locatie Nijmegen

Ervaringsdeskundige in de wijk

In 2021 zijn er ervaringsdeskundigen gestart in de buurtteams van Lindenholt & Zuid. Deze ervaringsdeskundigen ondersteunen wijkbewoners, vaak bij de mensen thuis. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers om zoveel mogelijk wijkbewoners te…
Lees hier de vacature…

Locatie Nijmegen (Karakter)

Ervaringsdeskundige ASS-gerelateerde problematiek

Ben jij in behandeling geweest bij Karakter of is de behandeling in een afrondende fase en wil je jouw ervaring graag inzetten om anderen vanuit een vrijwilligersrol te ondersteunen? Dan is inzet als ervaringsdeskundige écht iets voor jou! 
Lees hier de vacature….

Locatie Nijmegen

Ervaringsdeskundigen Regiogemeenten Nijmegen en Regio Rivierenland

Woon jij in Beneden-Leeuwen, Beuningen, Culemborg, Druten, Ewijk, Haaften, Malden, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Tiel of Wijchen? Heb jij zelf een psychische kwetsbaarheid gehad en wil je jouw ervaring delen om anderen in jouw buurt te ondersteunen…
Lees hier de vacature…

Locatie Groningen

Begeleider algemene groep eetstoornissen

Voor de algemene eetstoornissen groep zijn we op zoek naar nieuwe groepsbegeleiders. Je begeleidt de groep samen met een medebegeleider. De groep bestaat uit deelnemers die een eetstoornis hebben en stappen willen zetten naar hun herstel. 
Lees hier de vacature….

Locatie Groningen

Begeleider één op één gesprekken eetstoornis

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met een eetstoornis achtergrond, die zich in willen zetten om in één op één gesprekken deelnemers van Ixta Noa met een eetstoornis te begeleiden.
Lees hier de vacature…

Heb je vragen over één van de vacatures? Of heb je geen geschikte vacature gevonden, maar ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op de betreffende locatie. Zij kunnen je meer vertellen.